Kullabergs Klippor och Hav 2022

Kullabergs Klippor och Hav 10-12 juni 2022

Följ med mig till Kullaberg under en sommarhelg och fotografera de fantastiska kust- och klipplandskapen som finns där.

Den här tiden på året får man in fint kvälls- och morgonljus till den norra delen av halvön vilken annars ligger mörk större delen av året.
Den norra sidan är också högre, mer dramatisk och har i mitt tycke de finaste platserna att fotografera på. Därför kommer vi koncentrera oss på den sidan och ta oss ner till platser med namn som Josefinelust, Käringmalen, Gubbmalen, Lejonet och Trollhålet.

Jag har tillbringat mycket tid med att fotografera på Kullaberg, har god lokalkännedom och kommer guida er till de bästa platserna att fotografera på i rådande vind- och väderförhållanden.
Under åren har jag skaffat mig stor erfarenhet av att lära ut landskapsfotografering, så jag kan utlova en rolig utbildning med en hög kvalitet.
Vi fotograferar i huvudsak vid gryning och skymning och jag kommer ha genomgångar, både teoretiskt och i fält, om vad man ska tänka på när man fotograferar den här typen av landskapsbilder.

På dagarna finns det tid att jobba med era bilder i datorn och jag kommer finnas tillgänglig för individuell handledning. Vi kommer också att gemensamt titta på några av de bilder ni tar under helgen och diskutera vad som är bra och vad som kan göras bättre.

Vi kommer bo i Villa Collina. Huset ligger vid porten till naturreservatet, med absolut närhet till de platser vi ska fotografera på.
Vi genomför alla aktiviteter och genomgångar samt alla måltider tillsammans, i Villa Collina, vilket bidrar till att skapa en härlig familjär stämning i gruppen där alla får lika mycket plats oavsett förkunskaper och tidigare erfarenhet.
Vi blir under hela kursen ompysslade av min goda vän Bodil som fixar all mat och markservice så att vi kan koncentrera oss full ut på fotograferandet.

Tid: Fredag 10 juni, kl. 16.00 till Söndag 12 maj, vid lunchtid.
Boende i dubbelrum. (Tyvärr finns inte möjlighet till enkelrum men vi parar ihop er efter önskemål eller med någon av samma kön som vi tror passar.)
Eget sänglinne och handdukar medtages av deltagarna.
All mat och dryck (+ mycket annat) under helgen ingår i priset.
Max 8 deltagare (Först till kvarn.)

Detta ingår inte i priset:
Resa till- och från kursen.
Försäkringar.
Sänglinne och handddukar.

Obs! Det förekommer branta stigar och lite knölig terräng att gå i. Det är inget avancerat och vi tar det väldigt lugnt, men man bör vara hel och frisk.

Pris: 4950 kr inkl. 600 kr i anmälningsavgift.

För anmälan maila Peter på: info@natureinframes.se 

För övriga frågor kontakta Peter på mail: info@natureinframes.se / tel: 0703-925482.

Villkor för kursdeltagande.

Behandling av personuppgifter.