Det okända Söderåsen 2020

Det okända Söderåsen 22-25 oktober 2020, INSTÄLLD!

Följ med på en långhelg till fantastiska Söderåsen. Upptäck nya platser långt ifrån de kända motiven, fotografera fantastiska höstfärger och utveckla dina kunskaper i landskapsfotografering. På denna kursen har jag hjälp av landskapsfotgrafen Fredrik Boo som bor vid foten av Söderåsen och har stor lokalkännedom.

Peter har under flera år utbildat och kört workshops i landskapsfotografering och Fredrik har bott och fotograferat på Söderåsen en stor delav sitt liv. Den kombinationen är oslagbar och kommer ge dig en rolig helg med rikt innehåll.

Vi kommer besöka platser som få fotografer har vetskap om, långt bortom Skäralidsravinen som de flesta besöker.

Vi anpassar valet av fotoplatser efter väder och övriga förhållanden samt instruerar individuellt i fält på varje deltagares kunskapsnivå.

Vi fotograferar i huvudsak vid skymning och gryning och vi kommer ha genomgångar, både teoretiskt och i fält, om vad man ska tänka på när man fotograferar den här typen av landskapsbilder.

På dagarna finns det tid att jobba med era bilder i datorn och vi kommer finnas tillgängliga för individuell handledning. Vi kommer också att gemensamt titta på några av de bilder ni tar under helgen och diskutera vad som är bra och vad som kan göras bättre.

Vi kommer bo på Klåveröds Vandrarhem. Det ligger mitt uppe på Söderåsen, med närhet till de ställen vi ska fotografera på.

Tid: Torsdag 22 oktober, kl 16.00 till Söndag 25 oktober ca kl 11.00.

Max 14 deltagare (Först till kvarn.)

Boende i flerbäddsbäddsrum och stugor (två till tre deltagare i varje).

All mat under helgen ingår i priset.

Eget sänglinne och handddukar medtages av deltagarna (sovsäck ej tillåtet). Detta kan hyras av vandrarhemmet vilket i så fall ombesörjes av deltagaren.

Detta ingår inte i priset:
Resa till- och från kursen.
Försäkringar
Sänglinne och handddukar.

Obs! Vi kommer röra oss i stiglös och bitvis besvärlig terräng. Det är inget avancerat och vi tar det väldigt lugnt, men man bör vara hel och frisk.

Pris: 5800 kr (inkl. 800 kr anmälningsavgift.) Kursen är inställd.

För anmälan maila Peter på: info@natureinframes.se

Angående Coronaviruset:
Vi kommer senast 1 augusti, innan betalning av kursavgiften, att göra en bedömning om det är säkert att genomföra kursen med hänsyn till spridningen av coronaviruset. Skulle vi anse att det inte är helt säkert kommer kursen att ställas in och anmälningsavgiften att återbetalas.
Ni kan alltså utan att riskera något anmäla er till kursen trots det nuvarande läget med en osäker utveckling.

För övriga frågor kontakta Peter på mail: info@natureinframes.se / tel: 0703-925482.

 

Villkor för kursdeltagande.

Behandling av personuppgifter.