Peter Nilsson

Fotoäventyr på Kullaberg 24-26 maj 2019:

Följ med mig till Kullaberg under en sommarhelg och fotografera de fantastiska kust- och klipplandskapen som finns här.
Den här tiden på året får man in fint kvälls- och morgonljus på den norra delen av halvön vilken annars ligger mörk större delen av året.


Den norra sidan är också högre, mer dramatisk och har i mitt tycke de finaste platserna att fotografera på.

Därför kommer vi koncentrera oss på den sidan och ta oss ner till platser med namn som Josefinelust, Käringmalen, Gubbmalen, Lejonet och Trollhålet.


Jag har tillbringat mycket tid med att fotografera på Kullaberg, så jag har god lokalkännedom och kommer guida er till de bästa platserna att fotografera på i rådande vind- och väderförhållanden.


Vi fotograferar i huvudsak vid skymning och gryning och jag kommer ha genomgångar, både teoretiskt och i fält, om vad man ska tänka på när man fotograferar den här typen av landskapsbilder.


På dagarna finns det tid att jobba med era bilder i datorn och jag kommer finnas tillgänglig för individuell handledning. Vi kommer också att gemensamt titta på några av de bilder ni tar under helgen och diskutera vad som är bra och vad som kan göras bättre.

 

Vi kommer bo i Villa Collina. Den ligger vid porten till naturreservatet, med absolut närhet till de ställen vi ska fotografera på.

 

Tider, priser, anmälan mm. på nästa sida: Nästa sida